## No.H.11021/1/2020-DC(STL) OFFICE OF THE DEPUTY COMMISSIONER SAITUAL DISTRICT: SAITUAL

Saitual the 10<sup>th</sup> January, 2023

## **HRIATTIRNA**

Special Summary Revision of Electoral Rolls, 2023 neih zawh takah Saitual District huamchhunga Assembly Constituency pathum – 9-Tawi, 8-Chalfilh leh 21-Lengteng Final Electoral Rolls chu Election Commission of India ruahman angin ni 13.01.2023 (Zirtawpni) hian publish a ni dawn a. Final Roll publish-na hun hi dar 11:00AM-ah DC Conference Room, Saitual-ah neih tur niin a hnuaia tarlante hi he huna tel tura hriattir an ni:

- 1. Superintendent of Police, Saitual District.
- 2. All EROs/AEROs, Saitual District.
- 3. District Education Officer, Saitual District.
- 4. Representative, Recognized Political Party INC, MNF, ZPM.
- 5. President, Saitual Journalist Association.
- 6. President, YMA Sub-Headquarters, Saitual.
- 7. President, MHIP Sub-Headquarters, Saitual.
- 8. President, MUP Saitual District.

## Sd/-MARGARET LALRINAWMI FANAI

Addl. Deputy Commissioner & Dy. District Election Officer Saitual District, Saitual

Memo No.H.11021/1/2020 - DC(STL)/ Copy to :-

Dated Saitual, the 10th January, 2023

- 1. The Joint Chief Electoral Officer, Mizoram for information.
- 2. All members concerned for information and necessary action.
- 3. All BLOs, 8-Chalfilh/9-Tawi/21-Lengteng A/C for information.
- 4. PA to DC/Addl. DC for information and necessary action.

Addl. Deputy Commissioner & Dy. District Election Officer

Saitual District, Saitual